Klarna Checkout för Prestashop

Integrera betalningslösningen Klarna Checkout i din Prestashop e-butik

Denna modul integrerar betalningslösningen Klarna Checkout i din Prestashop e-butik och gör det möjligt för dina kunder att betala med tjänsten. Klarna Checkout är en ny betalningslösning från Klarna som samlar dina betalningsalternativ i en betalningslösning samt ökar dina konverteringar genom ett friktionsfritt kassaflöde för dina kunder. Mer information om Klarna Checkout hittar du på Klarnas hemsida. Modulen är testad och godkänd av Klarna. 

Varför behövs denna modul?

För att dina kunder ska kunna betala med betalningslösnignen Klarna Checkout behöver din e-butik kunna kommunicera med Klarna. Det största arbetet utförs av Klarna men din e-butik behöver skicka en mindre mängd information till dem, Klarna Checkout för Prestashop löser detta problem. 

Testning

Om du vill testa modulen kan du göra det i vår demoshop. Nedan finns all information som behövs:

I kassan då email, postkod och personnummer efterfrågas, använd Klarnas testperson. Du kan göra hur många testköp som du vill.

Systemkrav

Modulen är kompatibel med Prestashop 1.5.0.17 och framåt.

Vart finns modulen?

Modulen finns till försäljning, för € 99, på:

Support

Modulen innehåller en bifogad installationsguide men modulen uppdateras inte varje gång guiden revideras. För den senaste versionen av installationsguiden använd länken nedan. Om du stöter på problem, kolla gärna på vår supportsida (engelska endast) först efter en lösning. Hittar du ingen lösning är det bara att höra av dig.

Läs installationsguide

Tillägg

För att kunna använda Google Analytics i modulen krävs en extra åtgärd, tryck här.

Om du har några synpunkter eller om det uppstår problem vid installation, vänligen kontakta oss.